Activități educative

Activități educative

Proiect European Erasmus+

Diplomă acreditare Erasmus - Școala Gimnazială Nr. 1 Bistrița - format .pdf Erasmus Days la Școala Gimnaziala Nr. 1 Bistrița - săptămâna 9-13 octombrie 2023: Articole de Presă: Didactica Nova - (pagina 4) : - Școala Gimnazială Nr.1 Bistrița, în Italia, proiect Erasmus+ pentru viitorul verde al planetei; Proiectul Erasmus+ “Giving a Glass of Water with Love to the Grandchild”;

Săptămâna VERDE - an școlar 2023-2024

Săptămâna Verde 2024 - ( https://verde.scoala1bistrita.ro/) (click pe link pentru acces în aplicație:) Perioada de desfășurare a activităților: 22 - 26 aprilie 2024 Mai multe imagini din diverse activități pot fi vizualizate accesând următoarele linkuri de pe rețelele de socializare : Pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale Nr.1 Bistrița: Grupul de Facebook Educativ GN1 a Școlii Gimnaziale Nr.

Școala ALTFEL - an școlar 2023-2024

Școala Altfel 2023 - ( https://altfel.scoala1bistrita.ro/) (click pe link pentru acces în aplicație:) Perioada de desfășurare a activităților: 18 - 22 decembrie 2023 Mai multe imagini din diverse activități pot fi vizualizate accesând următoarele linkuri de pe rețelele de socializare : Pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale Nr.1 Bistrița: Grupul de Facebook Educativ GN1 a Școlii Gimnaziale Nr.

Școala încrederii GeNe.1

Școala încrederii este un proiect de suflet implementat și în Școala Gimnazială Nr. 1 Bistrița. Noul Model de Școală Românească de Stat centrat pe copii și tineri, creat și dezvoltat: pe baza modelului recunoscut și validat la nivel național și internațional de la Transylvania College ce include procesul Leader in Me, aplicat în peste 4000 de școli la nivel internațional inspirat din standardele românești ARACIP și cele britanice British Schools Overseas (BSO) cu integrarea rezultatelor reieșite din cercetarea continuă efectuată de o echipă de experți din cadrul Universității Babeș-Bolyai în școlile participante.